• bg
 • ru
 
Отговори на популярни въпроси
 • Оформяне на заявката и плащане

  1. Оформление на заявката
  1) Заявката за стоката може да се подаде по телефон +357 87 658 6188 (bg) и/или чрез интернет-магазина на нашия адрес – www.fpwater.eu (оттук нататък в текста - Сайтът)
    За да поръчате стоката чрез Сайта, натиснете бутон „Добави в кошницата" под избраната стока, след това идете на кошница и натиснете бутон "Поръчай". След това попълнете формуляра и изчакайте за потвърждаване чрез обаждане по телефона от мениджъра (ежедневно от 10:00 до19:00 часа).
    Също така можете да направите заявка като ни пишете на адреса на електронната поща: fpwater.eu@gmail.com.

  2) При оформянето на заявката по телефон, Купувачът потвърждава, че е запознат с правилата за продажбата на стоки чрез интернет-магазина и че предоставя на сътрудника на Продавача, необходимата за подаване на заявката информация.

  3) При оформяне на заявката чрез Сайта, Купувачът попълва формуляра за поръчка , предоставен на Сайта и го изпраща на Продавача чрез интернет.

  4)  Ако Купувачът желае да получи поръчката в определен ден и/или час, той трябва да уведоми за целта Продавача при подаване на заявката в раздел „Коментари“.

  5)  В случая, ако поръчаната от Купувача стока е изчерпана в склада преди окончателното потвърждение на заявката, Продавачът се задължава да уведоми Купувачът за целта. Купувачът има правото да замени стоката с друга или да отмени заявката.

  6) Купувачът има право за промени заявката преди предаване на стоката на куриера, като уведоми  Продавача за целта по телефона.

  2. Плащане на заявката

   Всички цени на сайта са указани с включен ДДС.
   Плащането на заявката може да се извърши по следните начини:

  1) с наложен платеж при доставка от куриер
    При доставка на стоката в пределите на гр. Бургас е възможно заплащане чрез системите за банкови карти Visa и Mastercard. 
    Плащането с банкова карта е възможна само от притежателя при представяне на документ за самоличност със снимка.

  2) с банков превод по сметка на "Еко Вода"- ЕООД . Ако желаете да заплатите заявката с банков превод, трябва да уведомите съответно Продавача при оформлението на заявката, в раздел „Коментари“.
  На посочения от Вас адрес на електрона поща ще ви бъде изпратена фактура за плащането. Заявката ще бъде изпълнена след получаване на превода.

 • За доставката

  Моля, обърнете внимание:

    Ако вашата заявка попада в условията за безплатна доставка, цената на доставката ще бъде сведена до нула от оператора, само при потвърждаване на заявката по телефона.
    Тоест , при подаване на заявката цената на доставката ще бъде посочена, но след потвърждаване на заявката по телефона, цената на доставката ще бъде равна на нула.

   Условия на доставката:

  1. При цена от 35 евро доставката до офиса на Спиди или Еконт на територията на България е безплатна.

  2. Доставки за ЕС и други страни в цял свят (без България).
    За  уточняване  на  цената  на  доставката  за ЕС (България, а също и други страни в цял свят, моля да подадете заявка и да посочите държавата на получателя , а също и своите данни за контакт.
    След  пресмятане  на цената на заявката, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение на общата цена на заявката.

  3. При подаване на заявката трябва да посочите
  1) точен адрес на електронна поща
  2) адрес за доставката на стоката
  3) лични данни- фамилия и име, номер на телефон за връзка
  4) съгласие с Условията на доставката.

  4. Срок за доставка
    При плащане с наложен платеж в рамките на 1-ия до 3-ия ден от момента на потвърждаване на заявката по телефон или по електронна поща.
    При  плащане  по  банков  път,  експедицията  на  стоката  се  извършва  незабавно  при получаване на плащането по банковата сметка.
    Ние правим всичко възможно, за да получите заявката си възможно най-бързо.

  5. Адрес за доставката
    Доставката се извършва до избран от Вас офис на Econt или до посочения от Вас адрес.
    В случай на доставка до указания от Вас адрес, доставката  може да бъде извършена от куриерска фирма Интерлогистика. 
    По Ваше желание, доставката може да бъде извършена от всяка избран от вас куриерска фирма, работеща на територията на България.

  6. Получаване на стоката
    При доставка поръчаните стоки се предават на Купувача или посочено в заявката лице като получател. Стоката може да бъде предадена и на друго лице, което има пълномощно от Купувача. 

  7. Риск от случайно погиване или случайна повреда на стоката
    Рискът от случайно погиване и или случайна повреда на стоката преминава към Купувача в момента на предаване на стоката и подписване от купувача на документ, който потвърждава получаването (товарна разписка). Купувачът трябва да огледа стоката в момента на нейното получаване и в присъствието на куриера. Искове относно външния вид и пълнотата на доставената стока след нейното приемане няма да се зачитат.

  8. Връщане и замяна и на стоката с такава, която отговаря на качеството
    Връщане и замяна и на стоката с такава, която отговаря на качеството става на разноски на клиента.

 • Връщане на продукти

  1. Клиентът има правото да се откаже от получената и поръчана от същия стока в следните случаи:
    1)  Доставената  стока  явно  не  съответства  на  закупената  от  Клиента  стока   и   това   може   да   бъде установено чрез обикновен оглед;
    2) При транспортирането стоката  или нейната опаковка са повредени.
    След  получаване  на  стоката,  Клиентът  има  правото  да  поиска  връщане на закупената стока при наличието на съществени недостатъци, които не биха могли да бъдат установени при обикновен оглед.
    В  тези случаи Клиентът има право да поиска замяна на доставената му стока като изпрати имейл на адрес: fpwater.eu@gmail.com.

  2.  Клиент,  който  е  потребител  по  смисъла  на  Закона за защита на правата на потребителите,  има право без позоваване на причини, да се откаже от договора за покупка на стоки и да върне стоката в срок от 7 (седем) работни дни, считано от датата на получаване на стоката.
    В  случай,  че  Клиентът  се  откаже  от  договора  в  указания по –горе срок, същият е длъжен да изпрати писмо за отказ от договора на имейл адрес fpwater.eu@gmail.com и да върне стоката напълно окомплектована, с всички приложени документи, включително и без изключения, инструкцията за потребителя, гаранционната карта и др., без никакви външни или скрити дефекти, в оригиналната опаковка, включително и без изключения, с поставените  от производителя полистиролни или други  защитни елементи, защитни ленти, маркировка и т.н.
    Писмото трябва да съдържа информация за банковата сметка на Клиента, по която ще бъде върната заплатената сума, а също и трябва да съдържа личните данни на Клиента.
    Връщането на стоката в съответствие с настоящия параграф се извършва за сметка на Клиента.

 • Купони

  Купонът дава право на получаване на посочената в него отстъпка.   Предоставянето на отстъпки с купони се извършва, когато при оформяне на заявката Продавача е уведомен, че Купувачът има купон , с посочване на кода посочен върху купона.

  Купоните са следните видове:
    1. Еднократен, с посочен срок на валидност. След използване на купона, неговото действие се прекратява.         При изтичане на посочения в купона срок на валидност, неговата валидност изтича независимо от това дали купона е използван.
    2. Многократен, действия с посочен срок на валидност. След използване на купона, същият може да бъде използван повторно неограничен брой пъти в рамките на посочения в същия срок. При изтичане на посочения в купона срок на валидност, неговата валидност се прекратява, независимо от това дали купона е използван.

  При оформяне на заявката е възможно използването само на един купон. При използване на два и повече купона не се допуска сумиране на отстъпките по същите.

 • Правила за поверительност

  Информация за правилата за поверителност е достъпна на линка.

 • Условия за ползване на сайта

  Информация за условията за ползване на сайта е достъпна на линка.

 • Политика за бисквитки

  Информация за условията за ползване на бисквитките е достъпна на линка.

Имаш ли още въпроси? Попълни формуляра и наш специалист ще се свърже с теб в най-близко време
ECO VODA Филтри за вода в България

ЕКО ВОДА ЕООД, ЕИК: 203872714
Офис на фирмата: Република България, град Бургас, ж.к. Лазур
Контакти:
phone_icon +359 87 677 7191

email_icon  fpwater.eu@gmail.com

Facebook   Instagram

Copyright 2018 - 2023

Обратная связь

Корзина