• bg
  • en
  • ru
 
Оформяне на заявката и плащане

1. Оформление на заявката
1) Заявката за стоката може да се подаде по телефон +357 87 658 6188 (bg) и/или чрез интернет-магазина на нашия адрес – www.fpwater.eu (оттук нататък в текста - Сайтът)
  За да поръчате стоката чрез Сайта, натиснете бутон „Добави в кошницата" под избраната стока, след това идете на кошница и натиснете бутон "Поръчай". След това попълнете формуляра и изчакайте за потвърждаване чрез обаждане по телефона от мениджъра (ежедневно от 10:00 до19:00 часа).
  Също така можете да направите заявка като ни пишете на адреса на електронната поща: fpwater.eu@gmail.com.

2) При оформянето на заявката по телефон, Купувачът потвърждава, че е запознат с правилата за продажбата на стоки чрез интернет-магазина и че предоставя на сътрудника на Продавача, необходимата за подаване на заявката информация.

3) При оформяне на заявката чрез Сайта, Купувачът попълва формуляра за поръчка , предоставен на Сайта и го изпраща на Продавача чрез интернет.

4)  Ако Купувачът желае да получи поръчката в определен ден и/или час, той трябва да уведоми за целта Продавача при подаване на заявката в раздел „Коментари“.

5)  В случая, ако поръчаната от Купувача стока е изчерпана в склада преди окончателното потвърждение на заявката, Продавачът се задължава да уведоми Купувачът за целта. Купувачът има правото да замени стоката с друга или да отмени заявката.

6) Купувачът има право за промени заявката преди предаване на стоката на куриера, като уведоми  Продавача за целта по телефона.

2. Плащане на заявката

 Всички цени на сайта са указани с включен ДДС.
 Плащането на заявката може да се извърши по следните начини:

1) с наложен платеж при доставка от куриер
  При доставка на стоката в пределите на гр. Бургас е възможно заплащане чрез системите за банкови карти Visa и Mastercard. 
  Плащането с банкова карта е възможна само от притежателя при представяне на документ за самоличност със снимка.

2) с банков превод по сметка на "Еко Вода"- ЕООД . Ако желаете да заплатите заявката с банков превод, трябва да уведомите съответно Продавача при оформлението на заявката, в раздел „Коментари“.
На посочения от Вас адрес на електрона поща ще ви бъде изпратена фактура за плащането. Заявката ще бъде изпълнена след получаване на превода.

Имаш ли още въпроси? Попълни формуляра и наш специалист ще се свърже с теб в най-близко време
ECO VODA Филтри за вода в България

ЕКО ВОДА ЕООД, ЕИК: 203872714
Офис на фирмата: Република България, град Бургас, ж.к. Лазур
Контакти:
phone_icon +359 87 677 7191

email_icon  fpwater.eu@gmail.com

Facebook   Instagram

Copyright 2016 - 2024

Обратная связь

Корзина